Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Česta pitanja i odgovori

 

1. Koliki je trošak dostave? 

Dostava za sve narudžbe iznad 250 kuna putem Dinmag.eu internetske trgovine je besplatna. Za narudžbe jeftinije od 250 kuna trošak dostave iznosi 25 kuna.

2. Na koje područje dostavljate proizvode?

Dinmag.eu internetska trgovina dostavlja proizvode na području cijele Hrvatske. Plaćeni proizvodi bit će dostavljeni u roku od jednog do tri radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene  do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate, ili u roku koji je naveden pored pojedinačnog proizvoda kojemu je duži rok isporuke.

3. Koliko traje isporuka proizvoda?

Vrijeme isporuke ovisi o naručenom proizvodu, ali 80% proizvoda dostavljamo već sljedećeg dana odnosno unutar dva radna dana. 

4. Kako mogu platiti naručene proizvode?

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

  •  Putem virmana i opće uplatnice
  •  Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača
  •  Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Diners, American Express ili Discover

5. Mogu li proizvod isprobati i vidjeti prije online kupovine?

Proizvode ne možete prije pogledati jer smo mi isključivo web trgovina te nemamo fizičku poslovnicu.

6.. Mogu naručene proizvode platiti pouzećem? 

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

7. Naručio/la sam proizvode, ali nisam dobilo/la email potvrde.

Ako ste izvršili narudžbu, a niste dobili mail potvrde, molimo Vas da provjerite unesenu email adresu. 
Moguće je da je adresa pogrešno unesena ili narudžba nije potvrđena i dovršena. Svakako nam se javite na prodaja@dinmag.eu i pomoći ćemo Vam u Vašoj narudžbi. 

8. Kako mogu provjeriti status svoje narudžbe?

Svi registrirani korisnici dobit će email poruku sa svim potrebnim detaljima za praćenje narudžbe. Ili jednostavno nas kontaktirajte na prodaja@dinmag.eu ili na tel: 01 48 44 265

9. Je li osigurano jamstvo za proizvode kupljene u Dinmag.eu internetskoj trgovini?

Da, osigurano je jamstvo na proizvode u trajanju minimalno od 2 godine. Detaljnije informacije o jamstvu svakog proizvoda pronađite na stranici proizvoda. 

10. Što napraviti ako nisam zadovoljan/na s kupljenim proizvodom?

Dinmag.eu internetska trgovina osigurala je mogućnost povrata unutar 14 dana. 

11. Je li kupovina putem Dinmag.eu internetske trgovine sigurna?

Dinmag.eu internetska trgovina posjeduje najviši stupanj SSL certifikata koji vam garantira sigurnu kupovinu. Prilikom plaćanja u našoj internetskoj trgovini koristite PayWay - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta. 

 

Za sva dodatna pitanja, javite nam se i mi ćemo vrlo rado odgovoriti u što kraćem roku. 

NASTAVI KUPOVINU


Top