Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Molimo vas slijedite ove jednostavne smjernice kako bi produžili vijek trajanja vaših COCOON proizvoda:

Svila,Svila-Pamuk, Termolitska svilena tkanina:
Ručno ili strojno pranje (30°C; nježan ciklus) s blagim sapunom ili kemijsko čišćenje. Ne koristiti izbjeljivač ili sredstvo za uklanjanje mrlja. Prati odvojeno. Ispirati u hladnoj vodi i dodati malo octa kako bi zadržali sjaj boja. Sušiti u sušilu. Nemojte ručno cijediti.

  

Pamuk, organski pamuk, Egipatski pamuk, pamuk-flanel:
Strojno pranje (40°C). Ne izbjeljivati. Kemijsko čišćenje, sušenje u sušilu i glačanje dozvoljeno. Prati boje odvojeno.

   

CoolMax, Mikrovlakna, Termolit:
Strojno pranje (30°C). Ne izbjeljivati. Kemijsko čišćenje, sušenje u sušilu i glačanje dozvoljeno. Prati boje odvojeno.

   

100 % Poliesterska Mikrovuna i Vuna:
Strojno pranje (40°C). Sušenje u sušilu. Tekući omekšivači i kemijsko čišćenje nije preporučljivo. Ne izbjeljivati. Ne peglati. Prati boje odvojeno..

microfleece-lightweight

Merio vuna:
Ručno prati s deterdžentom za vunu u hladnoj vodi. Ne izbjeljivati. Ne sušiti u sušilu. Ne peglati i čistiti u kemijskoj čistionici. Prati boje odvojeno.

merinowool

Merino vuna / Svila
Strojno pranje (30°C; nježan ciklus) s deterdžentom za vunu. Ne izbjeljivati. Ne sušiti u sušilu. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Prati boje odvojeno.

merinowool pics

Pokrivači za prirodu i tropska putovanja
Strojno pranje (30°C; nježan ciklus) s blagim deterdžentom. Ne izbjeljivati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Prati boje odvojeno.

Ručnici i ogrtači od mikrovlakana:
Strojno pranje (40°C). Ne izbjeljivati. Ne peglati. Ne upotrebljavati sušilicu. Može ići na kemijsko čišćenje. Prati boje odvojeno.

Jastuci

Jastuci od paperja:
Strojno pranje (30°C; nježan ciklus) s deterdžentom za proizvode od paperja. Ne izbjeljivati. Sušenje u sušilu. Mogu se peglati i čistiti u kemijskoj čistionici. Prati boje odvojeno.

Jastuci sa sintetskim punjenjem:
Strojno pranje (30°C). Ne izbjeljivati. Ne peglati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu. Prati boje odvojeno.

Air-Core jastuci sa sintetskim punjenjem:
Ručno pranje u mlakoj vodi. (Napuhati jastuk prije pranja, ako jastuci nemaju ziper i mjehur se ne može izvaditi.) Ne izbjeljivati. Ne cijediti ručno. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu. Ne peglati.

Air-Core jastuci s paperjastim punjenjem:
Ručno pranje u mlakoj vodi s deterdžentom za proizvode od paperja. (Napuhati jastuk prije pranja, ako jastuci nemaju ziper i mjehur se ne može izvaditi.) Ne izbjeljivati. Ne cijediti ručno. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu. Ne peglati.

Putni jastuk s memorijskom pjenom - presvlaka:
Strojno pranje (40°C). Ne izbjeljivati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Peglanje i sušenje u sušilu dozvoljeno.


Eye Shades


Ručno pranje u mlakoj vodi. Ne izbjeljivati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu. Ne peglati.
Vreće za stvari (MSB1, MSS1, PFCB3)


Strojno pranje (30°C). Ne izbjeljivati. Ne peglati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu. Prati boje odvojeno.
Mreže protiv komaraca


Strojno pranje (40°C). Ne izbjeljivati. Ne peglati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu.
Mreže protiv komaraca s najlonskim podom


Ručno pranje. Ne izbjeljivati. Ne peglati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Ne sušiti u sušilu.
Zaštita od insekata PadCover


Strojno pranje (40°C). Ne izbjeljivati. Ne čistiti u kemijskoj čistionici. Sušenje u sušilu i peglanje. Prati boje odvojeno.
Proizvodi za zaštitu od insekata


Proizvodi za zaštitu od insekata s impregnacijom ne smiju se čistiti u kemijskoj čistionici! U protivnom pogledajte upute za njegu odgovarajuće kategorije materijala ili proizvoda!


Top