Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Na Osprey smo samo dizajn i izgradnju visoko kvalitetnih proizvoda. Zato su svi naši proizvodi pokriveni u okviru našeg All Mighty Guarantee. Kao dio naše predanosti zaštiti okoliša uvijek se trudimo, kad god je to moguće, popraviti proizvode umjesto da ih zamijenimo.

Ako pronađete bilo kakav nedostatak u načinu na koji je vaš paket izrađen, mi ćemo ga popraviti ili zamijeniti bez naplate, u razumnom životnom vijeku. Dok se slučajevi habanja, slučajnog oštećenja, zloupotrebe i isteka trajanja života ne pokrivaju, uvijek ćemo se truditi da vam pomognemo. Kada je to moguće, ponudit ćemo popravak pakiranja po razumnoj cijeni.

Bilo da ste kupili izravno s naše web stranice ili jednog od naših maloprodajnih trgovaca, naš tim za jamstvo će upravljati vašim zahtjevima za rezervne dijelove.

Ispunite obrazac na mreži pružajući što više informacija o vašoj zabrinutosti, uključujući fotografije problema i vratit ćemo vam se što je prije moguće.

Ako trebate poslati paket kod nas, molimo vas da ga očistite prije nego što to učinite ili možda nećemo moći raditi na njemu.

REKLAMACIJSKI OBRAZAC


Top