Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

besplatna dostava

Besplatna dostava
iznad 250 kn

podrška kupcimaa

Podrška kupcima
+385148 44 265

povrat robe

Povrat robe
unutar 14 dana

sigurna kupovina

100%
sigurna kupovina

zadovoljstvo kupca

Kupnja telefonski
i email-om

zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo
nam je prioritet

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Prema zakonu Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka, osobni podatak definiran je kao svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili podatak kojim se može identificirati osoba, utvrditi identitet izravno ili neizravno. Te podatke tretiramo kao osobne podatke.
Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.
Voditelj zbirke osobnih podataka dostupan je putem mail adrese info@dinmag.eu ili na adresi Bencekovićeva 31a, 10020 Zagreb.

Pravne osnove za obradu osobnih podataka sukladno propisima EU i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka su sljedeće:

kada ste pristali na obradu (privola),
kada je to potrebno za sklapanje ili izvršavanje ugovora,
u svrhu ispunjavanja zakonskih obveza,
u svrhu legitimnih interesa tvrtke Dinmag j.d.o.o. odmjerenih u odnosu na vaša prava glede zaštite osobnih podataka,
kada je to potrebno u pravne svrhe.

4.1 KADA I KAKO Dinmag.eu PRIKUPLJA PODATKE KORISNIKA?

Tvrtka Dinmag j.d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze odnosno za koje postoji legitimni interes te za koje ima privolu Kupca u svrhu informiranja, podrške kupcima i marketing.

Dinmag se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda).

Obrada osobnih podataka koja se temelji na legitimnom interesu ili predstavlja ugovornu obvezu obavlja se održavanjem najviši standarda sigurnosti i poslovanja. Kupac u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka na temelju svoje specifične situacije. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Ako pružate podatke u ime druge osobe, morate se pobrinuti da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti prije no što to učinite. Ako ste mlađi od 16 godina, molimo vas da nam ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili skrbnika.

Ažurirajte vaše podatke tako što ćete nas obavijestiti o svim promjenama vaših kontaktnih podataka ili preferencija. Ako ste registrirani krisnik web trgovine dinmag.eu svoje osobne podatke možete izmjeniti koristeći stranicu moj račun kojoj možete pristupiti iz glavnog izbornika.

4.2 PODATKE PRIKUPLJAMO PRILIKOM KUPOVINE U DINMAG.EU TRGOVINI I U SVRHU DOSTAVE PROIZVODA

Prilikom kupovine u dinmag.eu fizičkoj i internetskoj trgovini tražimo od vas određene osobne podatke koje su nužne za ispunjenje usluge i kupovinu. Pružanje osobnih podataka u svrhu prodaje predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to će utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

U svrhu dostave proizvoda naručenog putem dinmag.eu internetske trgovine potrebno je unijeti vaše osobne podatke (ime, prezime, adresu dostave, broj telefona i email adresu).
Legitiman pristup podacima kupca koje uključuju ime i prezime te adresu dostave imaju pristup djelatnici InTime službe za dostavu s kojima Dinmag ima sklopljen ugovor o dostavi naručenih proizvoda putem dinmag.eu internetske trgovine.

4.3 PODATKE PRIKUPLJAMO I OBRAĐUJEMO AKO NAS IZRAVNO KONTAKTIRATE

Podaci koje primimo izravnim kontaktom od kupaca koji nam se obrate za informacije o proizvodima i uslugama:

Tako prikupljene podatke koristimo samo za obradu traženih informacija i upita korisnika te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva. Kupci i korisnici internetske stranice dinmag.eu suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

4.4 TKO SU SUBJEKTI S KOJIMA DINMAG.EU ili MOŽE DIJELITI OSOBNE PODATKE?

1. Pružatelji usluga društvenih mreža
Prilikom kreiranja dinmag.eu računa na dinmag.eu trgovini potrebno je unijeti svoje podatke (e-mail, ime i prezime).

Prilikom prijave putem društvenih mreža, odnosno Google i Facebook računa, Dinmag ne zadržava podatke prikupljene takvom prijavom.

2. Pružatelji usluga za google adwords marketing i analizu posjećenosti stranica dinmag.eu
Dinmag surađuje s pružateljima usluga trećim stranama kako bi se mogle provesti aktivnosti oglašavanja i analiziranja upotrebe naših web mjesta i aplikacija te praćenja učinkovitosti kampanja.

Osobne podatke dijelimo samo u onoj mjeri potrebnoj za izvršavanje usluge u naše ime. U nastavku možete provjeriti tko su davatelji usluga trećih strana potrebnih za suradnju:

Zlatarić services j.d.o.o. – marketinška agencija koja nam vodi adwords kampanje
Google – Google Analytics koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika. Koristimo ju za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja.
3. Pružatelji usluga potrebnih za sklapanje ili izvršavanje ugovora
Pristup bazi Kupaca s osobnim podacima Kupaca uz Dinmag j.d.o.o. u svrhu sklapanja ili izvršavanja ugovora, odnosno kupovine u dinmag.eu trgovini i dostavu proizvoda imaju:
• InTime dostavne služba s kojom Dinmag j.d.o.o. ima sklopljen ugovor o dostavi naručenih proizvoda putem dinmag.eu internetske trgovine.

putem kontaktnog obrasca na internetskoj stranici dinmag.eu direktno mailom
telefonskim pozivom
uživo u poslovnici tvrtke.


Top