Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Kaciga MTB VENTIQ HQBC crno-crvena View larger

Kaciga MTB VENTIQ HQBC crno-crvena 58-62 cm

Q090350L

Novo

Biciklistička kaciga VENTIQ crno-crvena. Veličina 58-62 cm.

More details

kn 199,98   s PDV-om


BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 250 kn! -  Vidi više  

  • Načini plaćanja

  • Platite pouzećem - Plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
  • Virman ili opća uplatnica - Plaćanje gotovinom u banci, pošti ili putem internet bankarstva.
  • Iznad 500.00 Kn - možete plaćati jednokratno ili na rate (12 mj.) bez kamata sa American Express ili Diners karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro, Visa
  • Elegantna Ventiq univerzalna kaciga sa svojom dubokom konstrukcijom i složenim detaljima pruža maksimalnu udobnost. 24 ventilacijska otvora smještena na prednjoj i stražnjoj strani kacige, savršeno prozračivanje glave čak i na najtoplijim temperaturama. Otvori na kacigi su pokriveni mrežom za insekte, trake za stezanje su od mrežastog materijala koji pored funkcionalnosti donosi i eleganciju. Kotačić za podešavanje veličine na stražnjoj strani. Visokokvalitetna unutarnja oblog lako se uklanja i periva. Kaciga uključuje odvojiv vizir. 

    Pri izradi se koristi Glue-On tehnologija (također nazvan OutMold). PC ljuska se izrađuje odvojeno, a EPS se izrađuje odvojeno. Zatim su oba ova dijela zalijepljena na nekoliko mjesta oko kacige (nije čitava površina zalijepljena). Zato negdje možete osjetiti prostor između PC ljuske i EPS-a.

  • Širina58-62 cm (L/XL)
    ZaUnisex

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: Best Quality of Products are Categories here

Top