Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Osprey noviteti za pamćenje 2017

  Osprey noviteti za pamćenje 2017

  Objava od:
     Pregleda (288)
     0Komentara

  Pustolovi vjeruju da će im Osprey osigurati kvalitetan, udoban ruksak odličnih performanci i savršenog dizajna. Već 43 godine radimo maksimalno na tome da ispunimo sva očekivanja onoga što bi ruksak trebao biti. Stavili smo funkcionalnost na prvo mjesto i nastavili smo unaprijeđivati naše ruksake i pružati zadovoljstvo svim našim korisnicima.

  Ove sezone sa zadovoljstvom vam predstavljamo inovacije na našoj glavnoj seriji ruksaka, novu liniju ruksaka kao i dodatke na već postojećim ruksacima;

  PORTER SERIJA

  Sa podstavljenim bočnim stranama, praktičnom organizacijom i sa značajnim ovjesom. Porter Serija je postavila standarde za deluxe putne ruksake. Novi sjajni dodatci su odjeljci za laptop i tablet na ziper, funkcionalna mogućnost pohrane velikih i malih predmeta. Porter je savršen ruksak koji će ispuniti sve vaše potrebe.

  Glavne karakteristike:

  StraightJacket kompresija koja čvrsto drži ruksak uz tijelo, U-Zip otvaranje, Pojas oko struka i remen

  FARPOINT / FAIRVIEW SERIJA

  Lagani i aerodinamični, ruksaci iz serije Farpoint i Fairview su idealni za neplanska putovanja, sadrže mnoštvo odličnih značajki, puno organizacijskog prostora i korisnih dodataka. Zip-off dnevni ruksak osigurava dodatni prostor i savršen je za prijenos razne opreme. Ovi ruksaci nisu samo privlačni zbog izgleda nego su i napravljeni od čvrstih materijala čime pružaju dodatnu sigurnost. Veliki ziper omogućava jednostavan pristup glavnom odjeljku, kompresijske trake sužavaju ruksak kad nije pun, a odjeljci za laptop i tablet čuvaju vašu elektroniku.

  Glavne karakteristike:

  Lagan i otporan, Pojas oko struka i remen, Glavni odjeljak se može zaključavati, Pojas preko ramena uključen

  TRANSPORTER SERIJA

  Ruksaci za svakoga, kvalitetni, čvrsti i izdržljivi ruksaci idealni za izlete u prirodu, ali i za putovanja života. Transporter serija je jednostavno savršen suputnik gdje god krenete uz garanciju da ćete i vi i vaša oprema stići sigurno.

  Glavne karakteristike:

  Čvrst i otporan, Glavni odjeljak na zaključavanje, Pojas oko struka i remen, Glavni odjeljak zaštićen od vremenskih nepogoda 

  GEARKIT SERIIJA

  Ima mjesta za sve i sve je na svom mjestu. Upravo to GearKit Serija nudi, izvanrednu organizaciju i udobnost. Nema više potrebe za prekopavanjem cijele torbe u potrazi za određenim predmetom, s GearKitom sve je tako jednostavno i praktično, bez obzira na aktivnost.

  Glavne karakteristike:

  Raznovrstan ruksak sa jednostavnom organizacijom opreme, Glavni odjeljak zaštićen od vremenskih nepogoda, Unutarnji bočni džep sa ziperom

  TRILLIUM SERIJA

   

  Definirani svojom funkcionalnom jednostavnošću ovi ruksaci modernog dizajna su savršeni za kraća putovanja. Čistih linija, ugodni oku, bez obzira dali prenosite poslovnu odjeću, odjeću iz teretane ili ako putuje na vikend u inozemstvo, Trillium je vaš najbolji izbor.

  Glavne karakteristike:

  Pojas preko ramena, Džep s prozorom za podatke, Čvrsti materijali, Unutarnji džep sa ziperom

  24/7 SERIJA

  24/7 Osprey Serija je kombinacija odlične organizacije i cjelodnevne udobnosti sa dizajnom inspiriranim prirodom. Izrađen da prenosi vaše osnovne potrepštine, ovaj ruksak će ponijeti sve što trebate za posao, školu, dnevne izlete ili dok obavljate razne poslove po gradu.

  Glavne karakteristike:

  Odjeljak za laptop i tablet, Prednji organizator džep, Bočni mrežasti rastezljivi džepovi, Bljeskalica

  PUTNI DODATCI

  Za svu dodatnu opremu kao što su ključevi, upaljač, svjetiljka za čitanje, ruž za usne, čokolada... Ako vam je dosadilo kopati po ruksaku za svaku sitnicu, naša linija putnih dodataka osigurava ultralagano rješenje za pohranu svih predmeta. Naše pravokutne torbice omogućavaju vam da organizirate svoju opremu učinkovito i korisno. Ove sezone predstavljamo raznovrsnu ponudu putnih organizatora sve u svrhu boljeg, udobnijeg i jednostavnijeg putovanja.

  Glavne karakteristike:

  Pravokutan oblik za učinkovitije pakiranje, Lagan, Kompaktan, Pakiranje s obje strane

  Naša filozofija za putovanje je jednostavna: Olakšajte si organizaciju i pakiranje opreme prilikom putovanja kako biste više vremena proveli uživajući. Bez obzira na vaš stil pakiranja ili destinaciju, naše linije ruksaka imaju rješenje za svakoga. Nadamo se da ćete uživati s nama na putovanjima i putevima kojima tek trebate poći...

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top