Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

besplatna dostava

Besplatna dostava
iznad 250 kn

podrška kupcimaa

Podrška kupcima
+385148 44 265

povrat robe

Povrat robe
unutar 14 dana

sigurna kupovina

100%
sigurna kupovina

zadovoljstvo kupca

Kupnja telefonski
i email-om

zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo
nam je prioritet

 • 7 odličnih načina za uživanje u prirodi!

  7 odličnih načina za uživanje u prirodi!

  Objava od:
     Pregleda (154)
     0Komentara

  Jedna od najčešćih novogodišnjih odluka je da ćemo više vremena provesti u prirodi. Problem s tom odlukom je taj što svi imamo pretrpane rasporede, balansiramo s poslom, prijateljima i obitelji, stoga često već do 1. veljače zaboravimo na svoju odluku i obećanje koje smo dali samom sebi.

  Zato imamo za vas listu odličnih prijedloga kako bi lakše ispunili svoje obećanje:

  1.        Napravi listu lokacija

  Raspitaj se i istraži zanimljivu prirodu koja te okružuje, bilo to 5 ili 50 kilometara udaljeno od tebe, napravi popis lokacija koje bi volio posjetiti. Neka od najposebnijih mjesta su možda baš u tvojoj blizini! Objasi ovaj popis na zid i križaj lokaciju po lokaciju kroz godinu.

  1.        Pronađi hobi

  Možda je očito, ali svejedno je vrijedno spomena. Nema boljeg načina da povećate vrijeme koje provodite u prirodi od hobija, kao što su planinarenje ili bicikliranje, savršene aktivnosti za prirodu. Planinarenje je lako za naučit, samo trebate sa stilom hodati, bicikliranje može biti na dugačke staze ili vožnja po obližnjim parkovima.

  1.        Mikroavanture

  Avantura neznači da mora trajati mjesec dana, mikroavantura  je izlet preko noći ili za vikend, a može biti i kraća avantura od tjedan dana.  Cilj mikroavanture je da iskusite prirodu na drugačiji način i prilagođeno vašem rasporedu, može biti aktivna i napeta ili opuštena, sve ovisi o vama.

   

  1.        Aktivno putovanje

  Za neke, aktivno putovanje je odličan način da izađete u prirodu i odradite malo tjelovježbe. Vožnju bicikla ili šetnju možete povećati odabirom uže rute kroz parkove. Ako je vaše putovanje od kuće do posla malo duže, onda možete parkirati automobil malo dalje od posla i zadnji dio puta uživati u laganoj šetnji.

  1.        Čišćenje parkova i plaža

  Ako želite uživati u prirodi, a istovremeno imati pozitivan utjecaj na okolišonda je ovo najbolja opcija za vas. Kontaktirajte vaš lokalni odbor, vaše lokalne ekološke udruge ili nacionalnu grupu za zaštitu okoliša i raspitajte se kako vi možete pomoći.

  1.        Imajte dan bez tehnologije

  Ovo je pravi način koje će vas natjerati da izađete u prirodu! Samo jedan dan pokušajte ne gledati TV, isključite mobitel, kameru i bilo koju drugu vrstu tehnologije. Iskoristite dan za obitelj, idite na vožnju biciklom, šetnju, na trčanje, uživajte u danu bezbrižno i ne ometano.

  1.        Opremite se

  Posljednja točka je usmjerena na vašu opremu. Ako već imate opremu spremnu za sve aktivnosti u 2018. onda je veća šansa da ćete biti proaktivni i da ćete iskoristiti slobodno vrijeme u prirodi i na otvorenom.  Ovo uključuje i nabavu prave opreme za vaše hobije, ali također i znači biti spreman za razne vremenske uvjete. Na kraju krajeva, ne postoji loše vrijeme, samo loša priprema.

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top