Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Krovni biciklistički nosači

  Krovni biciklistički nosači

  Objava od:
     Pregleda (81)
     Nosači
     0Komentara

  Krovni biciklistički nosači sjajan su način prijenosa vašeg bicikla gdje god želite. Prijevoz vašeg bicikla na krovu znači da neće ometati pogled na cestu kao što bi možda ometao da ga vozite na stražnjem dijelu. Ako imate veće vozilo, obično možete nositi više bicikala na krovu nego na nosaču pričvršćenom na vuču. Krovni nosači također znače da nećete žrtvovati pristup prtljažniku ili otvoru dok prevozite svoje bicikle. Korištenje nosača također znači da je vaš bicikl siguran i osiguran izvan vašeg vozila, oslobađajući mnoštvo unutarnjeg prostora za više pribora i prijatelja. Krovni nosači pružaju najstabilniji način prijenosa bicikla, bez obzira na to odlučite li ostaviti prednju gumu ili ju skinuti.

  Yakima krovni nosači: vrhunska kvaliteta

  Svi naši nosači izrađeni su na temelju besprijekornog inženjeringa i vrhunskih materijala, što znači da će trajati godinama koje dolaze. Svaki dizajn je na terenu testiran u ekstremnim uvjetima, tako da smo sigurni da dobivate najbolji proizvod. Osjećajte se sigurni u vašu kupnju Yakima proizvoda znajući da svaki novi nosač dolazi s našim ograničenim životnim jamstvom, a naša usluga korisnicima osigurava da uvijek postoji netko tko će vam pomoći kada vam je potrebna pomoć.

  Ugradnja krovnog nosača za bicikl

  Yakimini krovni nosači za bicikle namijenjene su za montažu na poprečni krovni nosač. Ako vaše vozilo ima tvornički ugrađene prečke, imamo nosače koja će odgovarati vašem vozilu. Ako već nemate prečke, morat ćete ih instalirati prije instaliranja nosača za bicikle. Naši Yakima i LockN'Load sustavi odgovaraju s našim Yakima biciklističkim nosačma kao i bilo koji od Yakiminih univerzalnih šipki. Nosači za bicikle zatim koriste kombinaciju trake za nošenje tereta, tehnologije montiranja vilica, kotača za kotače ili zateznih stezaljki kako bi vaš bicikl sigurno držali na mjestu dok putujete. Šipke su dostupne za većinu marki i modela automobila, uključujući većinu modela Mazde, Ford, Toyota, Hyundai, Holdena, Isuzu, Land Rover, Nissan i Volkswagen, i još mnogo toga! Postoji rješenje za krov za kamionete, SUV-ove, limuzine i još mnogo toga. Pomoću naše tražilice možete odrediti koje Yakima ili Lock'Noad šipke odgovaraju vašem vozilu.

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top