Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Osprey ruksak za djecu KOBY 20

  Osprey ruksak za djecu KOBY 20

  Objava od:
     Pregleda (41)
     0Komentara

  Osprey KOBI 20 je dječji ruksak koji će svakom školarcu ili sportašu olakšati nošenje stvari. Ovaj ruksak odličan je u ulozi školske torbe kao i u ulozi torbe za izvan nastavne aktivnosti.

  Jedna od mnogih karakteristika ovoga modela je ta što osigurava pravilno držanje djeteta koje ga nosi  – naramenice ovoga ruksaka izrađene su od tapeciranih jastučića, imaju podesivu kopču oko struka koja stabilizira ruksak na tijelu i čini nošenje ruksaka ugodnim. Također, na naramenicama se nalaze reflektirajuće trake kako bi vaše dijete bilo vidljivo i u mraku.
  Ono što čini ovaj ruksak praktičnim je plosnato dno koje osigurava da ruksak ostane stajati uspravno kada ga spustite na tlo. Glavni pretinac je volumena 20 litara, što omogućava djetetu  dovoljno prostora za potrebne stvari i ostalu opremu. U glavnom pretincu ruksaka nalazi se i odvojeni pretinac koji jamči odličan raspored. Na vrhu ruksaka smješten je džep koji omogućava da stvari poput mobitela ili naočala ostanu bez ogrebotina. Uz to, ruksak ima rastezljive bočne džepove za bocu vode, grickalice ili sendvič. S prednje strane nalazi se još jedan rastezljivi džep u koji može stati mnoge stvari koje bi trebale biti odvojene od stvari u glavnom pretincu – poput mokrog ručnika, majice ili tenisica. Svi navedeni dodatci čine ovaj Osprey KOBI 20 mnogo naprednijim od drugih dječjih ruksaka.

  Za početak ove školske godine kupila sam kćeri ovaj model Osprey-a u plavoj boji. Ona je učenica petoga razreda i od ove godine ide na poduku iz plesa. Ti se sati često odvijaju odmah nakon škole pa joj tako ujutro mogu spremiti ručak koji će ponijeti, knjige, haljinicu i posebne cipele za ples – i što je najbolje, sve stane u ovaj ruksak!!

  KLIKNI i provjeri ponudu: https://goo.gl/htrQrD

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top