Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Ruksak za putovanje Osprey Trillium 30

  Ruksak za putovanje Osprey Trillium 30

  Objava od:
     Pregleda (238)
     0Komentara

  Osprey Trillium odličan je ruksak za dnevnu uporabu. Za razliku od drugih Osprey ruksaka, Trillium nije dizajniran za neku specifičnu namjenu, stoga se može koristiti za različite namjere. Najzanimljivija stvar na ovom ruksaku je „naramenica“ koja se jednim klikom pretvara u ručku kojom možete nositi ruksak. Ukoliko produljite remen naramenice, omogućeno je nošenje ruksaka s prednje strane ili na leđima (na jedno rame). Upravo ovo čini Trillium posebnijim od drugih ruksaka koji najčešće imaju naramenice ili samo ručku. Materijal od kojega je izrađen Trillium izrazito je izdržljiva i uz to vrlo mekana, točnije - 1000D Soft Packclot što omogućuje korisniku da zbije mnogo stvari unutar 30 litara glavnoga odjeljka.
  Patentni zatvarač u obliku slova U, daje mogućnost odličnog pristupa svakom centimetru unutrašnjosti i još k tome, patentni zatvarač moguće je zaključati – što omogućuje da se torba nosi na leđima bez mogućnosti da je netko otvori i ukrade stvari. Također, na bočnoj strani nalazi se manji džep za stvari koje su najpotrebnije, poput putne karte, putovnice, mobitela ili naočala.  Nažalost, ovaj ruksak nije vodootporan, stoga to treba imati na umu. 

  Dakle, ovo je maleni, lagani dnevni ruksak koji je savršen za kraća putovanja, čak i za ona duža ili za obične dnevne izazove. Svakako ga preporučujemo!

  Pogledaj ponudu!

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top