Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Ruksak za putovanje Osprey Rolling Transporter

  Ruksak za putovanje Osprey Rolling Transporter

  Objava od:
     Pregleda (403)
     0Komentara

  Linija Transporter ruksaka donosi jedno novo osvježenje u Osprey ruksacima. Naime, riječ je o torbi koja ima kotače što je čini zahvalnom za razna putovanja.
  Odlučite li se na duže putovanje, put oko svijeta ili kratko putovanje na kojem vam treba mnogo stvari, ovaj Rolling transporter odličan je odabir. Njegova konstrukcija iznimno je čvrsta i otporna na sve nepredvidljive situacije. Silikonski kotači omogućuju lagano upravljanje torbom bez obzira na kakvoj se podlozi nalazi. Osim čvrste konstrukcije, tkanina Rolling Transportera izrađena je od materijala koji je otporan na sve vremenske prilike ili neprilike – TPU vodootporna najlonska tkanina osigurava korisniku maksimalnu zaštitu stvari koje se nalaze unutar torbe. Suhoću stvari također jamči posebna zaštita patentnog zatvarača, a korisniku je omogućeno zaključavanje patentnog zatvarača lokotom i ključem. Za što jednostavnije korištenje torbe, na bočnim stranama ruksaka nalazi se čak 5 vrlo čvrstih ručaka kojima se torba može primiti iz bilo kojega kuta. Također, na gornjoj strani ruksaka nalazi se veliki džep koji može poslužiti za spremanje manjih, ali važnih stvari poput putne karte, naočala ili ključeva. Na torbi se također nalaze posebne kopče kojima se više torba može povezati zajedno kako se ne bi razdvojile ili izgubile tijekom putovanja. Unutar torbe nalazi se veliki spremnik, a na površini torbe još je jedan spremnik odijeljen mrežicom koja može poslužiti za spremanje bitnijih stvari.

  Ovaj ruksak bezvremenski je klasik koji može odlično poslužiti za putovanja kada trebate ponijeti mnogo stvari, a ne želite opteretiti leđa.

  https://www.dinmag.eu/ruksak-za-putovanje-osprey-rolling-transporter-120.html

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top