Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Ruksak za planinarenje Osprey Kamber 32

  Ruksak za planinarenje Osprey Kamber 32

  Objava od:
     Pregleda (15)
     0Komentara

  Dolaskom hladnijeg vremena, polako počinjemo razmišljati o zimskom odmoru – o smještaju, o prijevozu pa i o opremi. Ukoliko ste strastveni skijaš ili snowboarder, ruksak Osprey Kamber odličan je odabir za vas…

  Ovaj ruksak napravljen je za sve zaljubljenike u zimske-sportske radosti. Osprey Kamber osigurava maksimalnu razinu izdržljivosti i sigurnosti što ga čini izuzetno pogodnim za rad u najtežim planinskim uvjetima. Dizajn ruksaka pruža mnogo tehničkih prednosti – dizajniran je na poseban način kako bi se postigla optimalna prilagodba i dostupnost.

  Jednostavan ali inovativan Light Wire sustav u kombinaciji sa pojasom koji se kopča oko struka dopušta sigurno nošenje tereta. Također, sama poleđina ruksaka omogućuje da snijeg koji padne između leđa i ruksaka jednostavno sklizne dolje i ne zadržava se između korisnika i ruksaka. Poleđina ruksaka i pojas oko struka osiguravaju potpunu udobnost jer su napravljeni od vrlo mekanog materijala. S obzirom da su obložene jastučićima, naramenice, stražnji dio ruksaka i pojas oko struka pruža izrazitu udobnost. Između naramenica nalazi se kopča koja se može, a i ne mora zakopčati. Time je upotpunjen ugođaj potpune stabilnosti.

  Sa prednje strane ruksaka nalazi se prednji pretinac koji omogućuje spremanje stvari koje su vam najpotrebnije. Unutar tog pretinca nalaze se mali pretinci, što omogućuje još bolju organizaciju stvari. Sustav hidratizacije koji se nalazi na poleđini tog pretinca osiguran je posebnim materijalom koji garantira da se tekućina neće smrznuti pri izrazito niskim temperaturama. Sustav hidratizacije proteže se čak i po desnoj naramenici u kojoj je cijev potpuno stabilna, sigurna i termički izolirana. Na pojasu koji se kopča oko struka nalaze se džepići koji se mogu koristiti za pohranu stvari koje vam moraju biti pri ruci kao što je mobitel ili čokoladica za brzu okrjepu. Kao još jednu prednost ovog ruksaka može se istaknuti završeci patentnog zatvarača koje je moguće primiti i sa rukavicama, što je u zimskom sportovima zbilja neophodno.

  Definitivno, jedna od najvećih prednosti ovog ruksaka je mogućnost nošenja skija ili snowboarda pričvršćene na sam ruksak pomoću kopči koje se nalaze na gornjem i donjem djelu ruksaka. Omogućeno je nošenje skija dijagonalno ili u obliku slova „A“ kao i okomito ili dijagonalno nošenje snowboarda. Također, na gornjem dijelu ruksaka nalazi se skriveni pretinac koji otvara pomoću čička, a kada se izvuče van služi za nošenje kacige. Uz njega na samom vrhu ruksaka poseban je pretinac u koji možete staviti naočale ili mobitel napravljen upravo tako da ne ošteti vaše lomljive stvari. Glavni pretinac ruksaka nije upečatljiv na prvi pogled već se nalazi na poleđini ruksaka, međutim najprije će te morati otkopčati dvije kopče koje su dio sustava nošenja skija ili snowboara kako bi imali pristup glavnom pretincu. Najlonski materijal od kojeg je napravljen ruksak otporan je na padanje snijega, ali nije potpuno vodootporan, primjerice za jak pljusak - stoga to treba imati na umu. Vrhunska ideja proizvođača bila je odvojiti prednji od glavnoga pretinca te napraviti mjesto na donjem dijelu ruksaka gdje će voda iscuriti, ukoliko se u prednjem pretincu nađe nešto što je mokro.
  Sve u svemu, ovaj ruksak ovaj ruksak odličan je odabir za sve one ljubitelje zimskoga sporta koji uživaju u skijanju ili snowboardanju cijeli dan, koji žele ponijeti svu opremu bez imalo muke. Ovaj vrhunski ruksak omogućuje udobnost, prostranost i sigurnost u jednome.

   https://www.dinmag.eu/ruksak-za-planinarenje-osprey-kamber-42.html

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top