Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

besplatna dostava

Besplatna dostava
iznad 250 kn

podrška kupcimaa

Podrška kupcima
+385148 44 265

povrat robe

Povrat robe
unutar 14 dana

sigurna kupovina

100%
sigurna kupovina

zadovoljstvo kupca

Kupnja telefonski
i email-om

zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo
nam je prioritet

 • Ruksak za planinarenje Osprey Talon

  Ruksak za planinarenje Osprey Talon

  Objava od:
     Pregleda (19)
     0Komentara

  Za Osprey Talon može se reći da je odličan ruksak za višenamjensku upotrebu. Osprey je razvio mnogo različitih linija ruksaka, od kojih svaki ima neku specifičnu performancu za pojedinu stvar. Tako postoje ruksaci za trčanje, za bicikliranje, za planinarenje, za duža ili kraća putovanja. Talon je sve to zajedno – idete na trening, trčite parkom, željni ste malo zahtjevnije vožnje biciklom po planini ili idete u običnu, laganu šetnju – Talon će zadovoljiti sve vaše potrebe za svaku aktivnost.

  Talon je lagan, fleksibilan i ima bezbroj prednosti. Jednostavnog je dizajna, a njegova apsolutna prednost je „Light weight suspension sistem“ koji na poleđini ruksaka ima ugrađene jastučiće ispunjene pjenom koji se odlično prilagođavaju različitoj građi korisnika koji ga koriste. Jastučići su izrađeni od izrazito mekoga materijala koji u dodiru sa kožom ne izaziva negativne posljedice. Tako možete trčati bez majice sa ruksakom na leđima, bez straha od iritacije kože na leđima. Uz to, ovaj ruksak ima jedva vidljivi pojas koji se kopča oko struka zbog kojeg je ruksak izrazito stabilan na tijelu. Sa svake strane pojasa nalazi se po jedan rastezljivi džepić u koji možete odložiti potrebite stvari poput ključeva ili mobitela. Osprey je za ovaj, na očigled jednostavan ruksak razvio posebnu „tehnologiju“ kojom je želio što više smanjiti iskorišteni materijal, a sve kako bi korisnicima omogućio lagan i prostran ruksak. Naramenice ruksaka, također su izrađene od jastučića ispunjenih pjenom, koje odlično pristaju na ramenima. Prilagodljive su svakom obliku torza, stoga ga možete prilagoditi baš prema sebi kako bi dobili upravo ono što očekujete od ruksaka.

  Sam izgled ruksaka spaja se odlično sa izdržljivim materijalom od kojega je napravljen. Podnožje ruksaka opremljeno je vodootpornom tkaninom koja čuva vaš ruksak od blatnih ili mokrih podova. Ovaj ruksak ima jedan veliki pretinac kako bi sve potrebite stvari mogle stati odjednom. Uz to nalazi se još jedan, vrlo mali pretinac u koji možete pospremiti osobnu iskaznicu, novce ili putnu kartu. Na vanjskoj strani, kao i na bočnoj strani ruksaka nalaze se rastezljivi džepovi koji omogućuju umetanje dodatnog tereta. Sam ruksak nije potpuno vodootporan ali je na neki način vodoodbojan – nekoliko kapljica kiše neće ga smočiti, ali za vrijeme pljuska kiše ili jakoga snijega, potrebno je staviti zaštitu za ruksak (zaštita se prodaje odvojeno).

  Neki od dodataka koji još dodatno unapređuju ovaj ruksak je prostor koji je predviđen za rezervar za vodu – nalazi se na poleđini ruksaka između „Light weight suspension sistema“ i glavnoga pretinca (rezervar za vodu također se prodaje odvojeno). Uz to, na ruksaku se nalazi mnogo hvatišta za koja se na ruksak mogu dodati razni premeti. Na prednjoj strani ruksaka nalazi se plastična kukica kojom možete povezati svoj ruksak za bicikl ako se odlučite prošetati uslijed vožnje biciklom po planini. Još jedan dodatak koji ovaj ruksak ima je mogućnost prikopčavanja na donjem dijelu ruksaka reflektirajuće svijetlo koje vas čini vidljivima u mraku.

  Ovaj lagani, izuzetno izdržljivi i ugodni Osprey Talon oduševiti će vas u svim dnevnim izazovima koje obavljate, bila to obična šetnja plažom ili zahtjevnije penjanje po planini.

  https://www.dinmag.eu/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=talon

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top