Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

besplatna dostava

Besplatna dostava
iznad 250 kn

podrška kupcimaa

Podrška kupcima
+385148 44 265

povrat robe

Povrat robe
unutar 14 dana

sigurna kupovina

100%
sigurna kupovina

zadovoljstvo kupca

Kupnja telefonski
i email-om

zadovoljstvo kupca

Vaše zadovoljstvo
nam je prioritet

 • Osprey noviteti za 2019

  Osprey noviteti za 2019

  Objava od:
     Pregleda (103)
     0Komentara

  Mi vjerujemo da je druženje u prirodi za sve. Ovog proljeća nudimo dašak svježeg zraka u novoj ponudi ruksaka koji se podudaraju s ovom filozofijom, zadovoljavajući vaše želje i potrebe. Kako god uživali u prirodi - bilo da rano ujutro trčite po stazi uz rijeku, utrkujete se pojedinim stazama ili istražujete po planinama - imamo najbolje ruksake koje će vas tamo odvesti.

  Ove sezone, uzbuđeni smo što ćemo vam predstaviti velike promjene u našoj ponudi za biciklizam i planinarenje. Od serije Raptor/Raven s legendarnom stabilnošću, udobnošću i organizacijom do nove Seral/Savu serije napravljene za brdskog biciklista minimalista, saznajte više o ovim uzbudljivim novostima u nastavku:

  KATARI | KITSUMA SERIJA

  Kada vaš fokus nije na opremi nego samo na želji da krenete stazom na brzu vožnju, Katari/Kitsuma je idealan za vozače koji žele nositi malo opreme, ali znaju da je voda nužnost. Sa Hidraulikom LT i uključenim rezervoarom od 1.5L ili 2.5L, ovaj serija ruksaka nudi super udobno i stabilno riješenje za hidrataciju za svaku biciklističku vožnju.

  Glavne značajkeNiskoprofilno nošenje, mekani pojas, AirScape ovjes, namjenski pretinac za hidrataciju, dodatak za svjetlo bljeskalicu, džep sa patentnim zatvaračem siguran od ogrebotina

  SERAL | SAVU SERIJA

  Tražili ste ga i stigao je: Seral/Savu lumbalni ruksak packs—u jednom pretincu rezervoar, u druga dva boce za vodu— savršen za minimaliste koji traže nešto novo, drugačije od tradicionalnog ruksaka preko ramena.

  Glavne značajke: Lumbalno nošenje, biciklističko nagnut remen, ErgoPull remen za struk, skriveni rukavi za boce s vodom, dodatak za svjetlo bljeskalicu, interna organizacija alata

  SISKIN | SALIDA SERIJA

  Jedinstvena opcija za one koji žele nositi dovoljno opreme, Siskin/Salida serija osigurava stabilnost i udobnost na svakoj stazi. Visoko učinkovit biciklistički ruksak izrađen od posebnih materijala s prostorom za najvažniju opremu i uključenim rezervoarom za hidrataciju od 2.5L. Vrhunski ruksak iz Osprey radionice.

  Glavne značajke: LidLock nosač kacige, više džepova za organizaciju alata, mekani pojas, AirScape stražnja ploča, dodatak za svjetlo bljeskalicu, džepovi sa zatvaračem na pojasu oko struka, magnetna traka oko prsa

  SYNCRO | SYLVA SERIJA

  Sve što se ikad očekivalo od vrhunskog biciklističkog ruksaka plus AirSpeed™ stražnja ploča koja nadmašuje sve što konkurencija pokušava pružiti. Kada se vozite, ne želite razmišljati o svom ruksaku, a Syncro/Sylva to osigurava bez obizra kako vozite. Pružajući maksimalnu ventilaciju i hidrataciju, Syncro/Sylva je savršena opcija za pustinjsku toplinu ili neizbježne vlažne klime.

  Glavne značajke: AirSpeed ventilacija, krilni pojas, integrirani zaštitni pokrivač, namjenski pretinac za hidrataciju, LidLock nosač kacige, džep za organizaciju alata sa zatvaračem

  RAPTOR | RAVEN SERIJA

  Vrhunski ruksaci za brdski biciklizam s ugrađenim značajkama koje će vam omogućiti uživanje na stazi. Ako se sudarite, padnete ili razbijete, brz pristup džepovima će vam omogućiti da se čim prije vratite na bicikl. Ovaj ruksak  ima sve: LidLock™ i pričvršćivanje kacige za cijelo lice, rezervoar za hidrataciju od 2.5L i alat za podešavanje prije vožnje ili popravke nakon sudar.

  Glavne značajke: Namjenski pretinac za alat, LidLock nosač kaciga, pojas s trakama, AirScape ovjes, džepovi na pojasu oko struka sa zatvaračem, magnetni pojas oko prsa

  KESTREL | KYTE SERIJA

  Dizajniran i izgrađen kao izdržljivi radni konj, Kestrel/Kyte su pravi ruksaci koji nose svu opremu po svim mogućim terenima. Oci ruksaci su napravljeni da traju i ponosno nose ožilke i mrlje koje su rezultat zahtjevnog korištenja.

  Glavne značajke: Izdržljiva tkanina, AirScape stražnja ploča, fiksni gornji poklopac, prijenosne trake za spavanje, integrirana zaštita od kiše, vertiklani bočni džep sa zatvaračem

  ROOK | RENN SERIJA

  Sa jednostavnim dizajnom i setom kvalitetnih značajki Rook/Renn serija osigurava izvrsnu priliku za planinare da iskuse prednosti Osprey ruksaka. Novi AirSpeed™ ovjes i pojas omogućavaju vrhunsku prozračnost i olakšavaju upotrebu ruksaka. Integrirani pokrov za zaštitu od kiše čuva vas u bilo kojim vremenskim uvjetima. Rook/Renn serija osigurava kvalitetu, prozračnost, nosivost i prave značajke koje će oduševiti sve planinare i ljubitelje prirode.

  Glavne značajke: Lagan dizajn, integrirana zaštita od kiše, podesivi AirSpeed ovjes, fiksni gornji poklopac, odjeljak sa zatvaračem za vreću za spavanje, unutarnji hidratacijski rukav

  VOLT | VIVA SERIJA

  Savršen tradicionalan ruksak univerzalne veličine koji odgovara svima. Volt/Viva donosi mnoštvo značajki kao što su integrirana zaštita od kiše, dodatak za alat, Fit-on-the-Fly™ za podešavanje veličine. Uz izdržljiv ovjes, čvrstu tkaninu i dovoljan broj značajki Volt/Viva je pouzdan partner u vožnji bez obzira na to jeste li veteran ili početnik.

  Glavne značajke: Univerzalna veličina, integrirana zaštita od kiše, izdržljiv materijal, unutarnji rukav za hidrataciju, podesivi Fit-on-the-Fly pojas oko struka

  MANTA | MIRA SERIJA

  Vrhunski ruksak za pješačenje koji nudi stabilnost, udobnost, podesivost i prozračan dizajn. Ruksak sa svim značajkama pruža sigurnost znajući da njegove vrhunske značajke i kvaliteta odgovaraju važnosti vaših aktivnosti na otvorenom. Dakle, bez obzira radi li se o usponu na Kilimandžaro ili o promatranju ptica u Nacionalnom parku Everglades, Manta/Mira ima značajjke koje će raznovrsni ljubitelji zabave cijeniti.

  Glavne značajke: Podesivi AirSpeed ovjes, rezervoar uključen, kompresijske trake, integrirana zaštita od kiše, prednji džep sa unutarnjim organizatorom

  SKARAB | SKIMMER SERIJA

  Klasični ruksak s hidratacijom za pješačenje. Jednostavan lagan i izdržljiv sa rezervoarom od 2.5L, klasičan ruksak privlačan za kratke dnevne šetnje izvan kuće. 

  Glavne značajke: AirScape ovjes, namjenski odjeljak za hidrataciju, pojas oko struka koji se može ukloniti, džep zštićen od ogrebotina

  TOOL ROLL TORBICA ZA ALAT

  Kao brdskim biciklistima potreban nam je određeni alat prilikom vožnje. Kako bi sav alat bio organiziran i zaštićen dizajnirali smo Tool Roll torbicu za alat. Ova prikladna torbica za alat pruža sigurno mjesto za svaki alat, ima džepove na zatvarač za manje i veće predmete i dodatak za manju pumpu. Najlonska podloga za rad pruža čisti prostor za rad čak i na prljavim stazama. Lagan i izdržljiv, tool roll je osiguran, može se koristiti u svakom ruksaku i lako se upotrebljava.

  Glavne značajke: Dva mala džepa sa zatvaračem, veliki džep sa zatvaračem, dodatak za malu pumpu

  Proljetna grozinca? Kako god uživali u prirodi - bilo da rano ujutro trčite po stazi uz rijeku, utrkujete se pojedinim stazama ili istražujete po planinama - imamo najbolje ruksake koje će vas tamo odvesti, Osprey ruksake.

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top