Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Saris nosači - nešto novo

  Saris nosači - nešto novo

  Objava od:
     Pregleda (196)
     Nosači
     0Komentara

  Saris nosači - nešto novo

  Ako ste htjeli nosače sa stilom onda bi Saris trebao biti vaš izbor. Mi smo probali i oduševljeni smo.

  Kad radite jedno i drugo, onda i treće nije teško, tako smo prilikom testiranja i fotkanja bicikla sa Dura Ace Di2 grupom krenuli isprobati nosače koje smo kupili na nosaci.eu web shopu. Saris Bones su nosači proizvedeni u SAD-u i napravljeni su od vrlo kvalitetnih materijala. Cijela konstrukcija je od vrlo izdržljive i na dodir ugodne plastike.

  Osnova je od aluminija na koju se može modularno montirati krakove nosača. Mjesta na kojima se nosač oslanja na automobil su obložena gumom koja ne kliže, ali i čuva lak za razliku od nekih koje smo pokušavali koristiti i nisu se pokazali nježni prema lakovima. Važno je da automobil bude čist prije montaže nosača. Sa trakama se nosač pričvrsti u 6 točaka i spreman je za korištenje. Na nosače se može staviti dva ili tri bicikla, ovisno o modelu, svaki bicik se dodatno osigurava trakicama koje sprječavaju njihanje bicikla kod kočenja i ulazaka u zavoje. Proizvođač nudi više boja uključujući i crnu (siva, crna, crvena, narančasta, roza, zelena, plava i žuta)

  Saris dio prihoda od svakog prodanog narančastog Saris bones nosača donira zakladi za multiplu sklerozu, od crvnenog svjetskoj biciklističkoj organizaciji, te od rozog za istraživanje raka dojke. Smatramo da je ovo jedan od boljih i dizajnerski primamljivih modela na tržištu kod nas. Dostupan je na web shopu nosaci.eu i cijena mu iznosi tisuću kuna za dva bicikla dok nosač za tri bicikla iznosi 1250 kuna. Nosači u boji su nešto skuplji u odnosu na crne, ali najbolje da posjetite stranicu pa provjerite što bi vam odgovaralo. Nosače smo isprobali na nekoliko automobila bez komplikacija, ali za svaki slučaj je potrebno provjeriti da ide na vaše vozilo.

  Photo: Biker

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top