Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

 • Osprey

  Osprey

  Objava od:
     Pregleda (228)
     0Komentara

  Osprey je rođen u  Kaliforniji, 1974 na samo jednoj šivaćoj mašini i sa glavmo punom ideja i želje da se dizajniraju i izrade inovativni ruksaci vrhunske kvalitete. Danas, Osprey proizvodi se koriste po cijelom svijetu, od najviših planina do najudaljenijih otoka.

  Pozadina iza dizajna

  “Moja osobna filozofija je da više uživam u životu ako sam okružen stvarim koje sam sam izradio. Na taj način razumijem svoje okruženje i bolje se spajam s prirodom. Ljubav prema izradi proizvoda, izradi stvari za sebe i svoje prijatelje me je uvukla u ovaj posao.

  Počeo sam sa izradom dnevnih torbi i ruksaka za kupce iz Santa Cruza. Svjež s fakulteta, bio sam pun ideja i planova i zaista sam uživao određivajući svoje radno vrijeme, praveći opremu i slušajući priče o tome kako će ta oprema obići cijeli svijet.”

  Mike Pfotenhauer
  Founder & Chief Designer

  Zaštita budućnosti

  Mi u Ospreyu smo posvećeni prirodi i ključni aspekt naše strategije je da zaštitimo i očuvamo našu prirodu i prirodan bogatstva.  

  Iz tog razloga sponzoriramo Bird Conservation Georgia’s projekt kroz The European Outdoor Conservation Association Kako bi zaustavili ilegalni lov na ptice u Batumiju, Lesser Caucasus.

  Poruka za okoliš

  • Dizajniramo / gradimo proizvode visoke kvalitete koji dugo traju.
  • Ne proizvodimo prekomjerne količine proizvoda da bismo ih onda prodavali ispod cijene
  • Koristimo vrlo skupe materijale i tkanine te na taj način svodimo stvaranje otpadnoga materijala na minimum.
  • Naš proizvod nije modno vođen, stoga ne potičemo potrošače da zamijene proizvode prije nego što su istrošeni.
  • Gdje god je to moguće, popravljamo proizvode u jamstvenome roku umjesto da ih zamijenimo za nove.
  • Gdje god je to moguće koristimo recikliranje i reciklirane materijale u ambalaži - i  time svodimo zaštitnu ambalažu na minimum.

Ostavi komentar

* Ime:
* E-mail: (ne objavljuje se)
   Web stranica: (url - http://)
* Komentar:
Top