Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Ruksak Osprey Sirrus 36 View larger

Ruksak za planinarenje Osprey Sirrus 36

Novo

Isporuka 3-5 dana

kn 1.399,00   s PDV-om

kn 116,58/mj  Plaćanje karticama na 12 rata


BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 250 kn! -  Vidi više  

 • Načini plaćanja

 • Platite pouzećem - Plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
 • Virman ili opća uplatnica - Plaćanje gotovinom u banci, pošti ili putem internet bankarstva.
 • Iznad 500.00 Kn - možete plaćati jednokratno ili na rate (12 mj.) bez kamata sa American Express ili Diners karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro, Visa
 • Sirrus 36 je ruksak za žene koji donosi istinsku inovaciju i kvalitetu u svijet ruksaka. Inspiriran Osprey Anti-graviti tehnologijom, Sirrus sadrži potpuno prilagodljiv Air speed ventilacijski sustav koji omogućava dodatnu komociju u toplijim mjesecima bez obzira na količinu opreme. Klasičan ruksak koji uz impresivnu udobnost je glavni favorit za planinare i osobe koje žele prozračan dnevni ruksak sa dovoljno prostora za svu opremu za kampiranje. Izdržljiv i čvrst ruksak sa odvojivom kabanicom u dnu ruksaka. Sirrus 36 sadrži nekoliko džepova savršenih za dodatnu opremu ili dodatne komade odjeće. Idealan ruksak za duge dane na vjetrovitim stazama ili jednonoćna kampiranja u toplim uvjetima.

 • Širina31 cm
  Težina (kg)1.45 kg
  Dubina31 cm
  Dužina66 cm

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: Best Quality of Products are Categories here

Top