Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Ruksak Osprey Talon 6 Lumbar View larger

Ruksak za planinarenje Osprey Talon 6 Lumbar

Novo

Isporuka 3-5 dana

kn 699,00   s PDV-om

kn 58,25/mj  Plaćanje karticama na 12 rata


BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 250 kn! -  Vidi više  

 • Načini plaćanja

 • Platite pouzećem - Plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
 • Virman ili opća uplatnica - Plaćanje gotovinom u banci, pošti ili putem internet bankarstva.
 • Iznad 500.00 Kn - možete plaćati jednokratno ili na rate (12 mj.) bez kamata sa American Express ili Diners karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro, Visa
 • Talon 6 Lumbar je ruksak modernog dizajna i iznimnih performanci bez obzira na avanturu, dizajniran kao raznovrstan ruksak za visoko energetske aktivnosti. Kada je u pitanju torbica samo za osnovne potrepštine, Talon 6 vas neće razočarati. Sadrži dva odjeljka za dvije boce od 600 ml, StraightJacket sustav koji čvrsto drži opremu na mjestu i odličan je suputnik tijekom trčanja.

  Povećava strujanje zraka i osigurava još udobnije iskustvo tijekom korištenja ruksaka na način da teret drži blizu tijela i raspoređuje ga ravnomjerno oko bokova. Džepovi sa ziperom sa svake strane na remenu oko struka omogućavaju brz i jednostavan pristup manjim predmetima kao što su telefon, grickalice i GPS. 

  Talon 6 Lumbar je dizajniran da bude lagan, udoban, izdržljiv i iznimono raznovrstan. Bez obzira na avanturu, Talon vam uvijek čuva leđa. 

 • Visina20 cm
  Širina30 cm
  Težina (kg)0.335 kg
  Dubina21 cm

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: Best Quality of Products are Categories here

Top