Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Ruksak Osprey Tempest 16 View larger

Ruksak za planinarenje Osprey Tempest 16

Novo

Isporuka 3-5 dana

kn 949,00   s PDV-om

kn 79,08/mj  Plaćanje karticama na 12 rata


BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 250 kn! -  Vidi više  

 • Načini plaćanja

 • Platite pouzećem - Plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
 • Virman ili opća uplatnica - Plaćanje gotovinom u banci, pošti ili putem internet bankarstva.
 • Iznad 500.00 Kn - možete plaćati jednokratno ili na rate (12 mj.) bez kamata sa American Express ili Diners karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro, Visa
 • Tempest 16 je ruksak modernog dizajna i iznimnih performanci bez obzira na avanturu. Dizajniran kao raznovrstan ruksak za visoko energetske aktivnosti, izrađen da vam se zalijepi za leđa kao preplašen majmun. Povećava strujanje zraka i osigurava još udobnije iskustvo tijekom korištenja ruksaka na način da teret drži blizu tijela i raspoređuje ga ravnomjerno oko bokova. Također savršeno odgovara ženama sa svojim ergonomski oblikovanim pojasom oko struka, remenjem i stražnjim dijelom ruksaka.

  Džepovi sa ziperom sa svake strane na remenu oko struka omogućavaju brz i jednostavan pristup manjim predmetima kao što su telefon, grickalice i GPS, na vrhu se nalazi još jedan džep prikladan za manje stvari i dodatke. S vanjske strane se nalazi hidratacijski džep koji vam omogućava jednostavnu i laku hidrataciju tijekom aktivnosti. 

  Tempest 16 je dizajniran da bude lagan, udoban, izdržljiv i iznimno raznovrstan. Bez obzira na avanturu, Tempest vam uvijek čuva leđa. 

 • Visina51 cm
  Širina25 cm
  Težina (kg)0.61 kg
  Dubina24 cm

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: Best Quality of Products are Categories here

Top