Naš Web Shop upotrebljava kolačiće kako bi pružio bolji korisnički doživljaj. Preporučujemo vam da prihvatite njihovu upotrebu kako biste u potpunosti uživali u navigaciji.

Ruksak Osprey Duro 1.5 View larger

Ruksak za trčanje Osprey Duro 1.5

Novo

Crni i sivi M/L odmah raspoloživi!

kn 559,20   s PDV-om

-20%

kn 699,00   s PDV-om

kn 46,60/mj  Plaćanje karticama na 12 rata


BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 250 kn! -  Vidi više  

 • Načini plaćanja

 • Platite pouzećem - Plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa
 • Virman ili opća uplatnica - Plaćanje gotovinom u banci, pošti ili putem internet bankarstva.
 • Iznad 500.00 Kn - možete plaćati jednokratno ili na rate (12 mj.) bez kamata sa American Express ili Diners karticama American Express, Diners, MasterCard, Maestro, Visa
 • Duro 1.5, novi proizvod za proljeće 2017. posvećuje pozornost detaljima i značajkama kako bi osigurali iznimno kvalitetan ruksak. Duro 1.5 je ruksak za trčanje malog kapaciteta koji osigurava prostor za vodu, odjeću, hranu i ostalu opremu. Ruksak ima pojas oko struka i pristaje kao prsluk, ugodan je za nositi i ne poskače. Sadrži mnoštvo džepova s prednje strane i na pojasu čime vam olakšava korištenje tih džepova u pokretu. Kompatibilan je sa svim 1.5 hidrauličnim rezeorvarima. Trake oko struka se mogu prilagođavati ili ukloniti, vrlo jednostavnim pokretom ruke, elastične su i ne ometaju prilikom naglih pokreta. Duro 15 je rođen za trčanje, idealan za one koji žele ići do maksimuma.

 • Visina42 cm
  Širina25 cm
  Težina (kg)0,30 kg
  Dubina7 cm
  Volumen (L)1,5 Lit.

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: Best Quality of Products are Categories here

Top